Je wekelijkse houvast in de cryptowereld

Onze nieuwsbriefabonnees voorzien we van de beste informatie, kennis en duiding die er is. Dat doen we met de Amdax Weekly. Daarin staat alles wat je weten moet om op de hoogte te blijven. Dit is hoe het werkt.

Je ontvangt deze e-mail omdat je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Amdax. Voordat je de eerstvolgende editie daarvan ontvangt, leggen we je graag uit wat je van ons mag verwachten.

Bij Amdax krijg je soepele techniek, de gunstigste koers en extreem goede beveiliging. Maar daar stoppen we niet. We hebben als missie om onze klanten te voorzien van de beste informatie, kennis en duiding die er is. Het signaal van de ruis te scheiden. Daarom versturen we iedere woensdag de Weekly.

De Weekly volgt een vast format met daarin de volgende rubrieken:

  1. Cryptomarkt. Je leest in deze rubriek wat zich op hoofdlijnen afspeelt in de economie en in financiële markten. Vanzelfsprekend spelen cryptovalulta hierin een hoofdrol.
  2. Nieuws. Hierin nemen we je mee in de belangrijkste gebeurtenissen van afgelopen week. Waar nodig zorgen we voor tekst en uitleg om de gebeurtenis in de juiste context te plaatsen.
  3. Verdieping. Voor wie zich verder wil verdiepen in het cryptodomein. Wekelijks verwijzen we naar luisterwaardige podcasts en lezenswaardige longreads. Uiteraard met uitleg waarom ze je tijd waard zijn.
  4. Achter de schermen. In dit katern lees je over wat zich bij Amdax afspeelt. We verwijzen naar belangrijke gebeurtenissen, vertellen je over wat er aan komt, en nodigen je uit voor events die je niet missen mag.

Deze content maken we samen met cryptodeskundigen Bert en Peter Slagter. Je kent hen van BNR, Satoshi Radio, LekkerCryptisch, en hun boek Ons geld is stuk. Ook Danny Oosterveer werkt eraan mee. Hij was onlangs te horen over de onderwerpen bitcoin en energie in de Cryptocast. Samen zorgen we ervoor dat je de cryptowereld moeiteloos kunt volgen.

De eerste Weekly ontvang je morgenmiddag in je inbox. Wil je er zeker van zijn dat de e-mail goed aankomt? Voeg dan het e-mailadres noreply@exclusief.amdax.com toe aan je vertrouwde afzenders.

Tot morgen!
Amdax